Bekijk de douchedeuren 90 cm

Een douchedeur van 90 cm is een veelgevraagd product. Omdat douchedeuren van 90 centimeter zo populair zijn, hebben wij al onze douchedeuren met dit formaat voor u op deze pagina gezet, zodat u eenvoudig de douchedeur kunt uitzoeken waarna u op zoek bent. Bekijk al onze mooie douchedeuren met een breedte van 90 centimeter. Allemaal volgens de laatste trends van 2020!

Waarom een douchedeur van 90 cm breed?

Douchedeuren van 90 cm breed worden vaak gebruikt als douche nisdeur. Dit is de perfecte oplossing wanneer bijvoorbeeld een hoekopstelling van uw douche niet mogelijk is, bijvoorbeeld vanwege de plaatsing van ander sanitair of de locatie van uw wateraansluitingen. Daarnaast kan een douchedeur tussen twee muren ook een erg mooie optie zijn binnen de badkamer als u geen complete douchecabine wilt hebben. We hebben veel 90 cm brede douchedeuren in het assortiment omdat dit een populaire maat is.

Bij het bestellen dient u trouwens nog wel rekening te houden met het scharnier. Bij de meeste douchedeuren kunt u namelijk kiezen of u het scharnier links of rechts wilt hebben. Ook kunnen sommige scharnieren enkel naar binnen of naar buiten draaien. Het is dus belangrijk om te achterhalen hoe de douchedeur precies open en dicht dient te gaan voordat u een bestelling bij ons plaatst.

Liever een ander formaat?

Douchedeuren volgens de laatste trends

Wij volgen de trends binnen de badkamer op de voet en dat ziet u ook terug in ons assortiment. Zwarte douchedeuren zijn tegenwoordig erg populair en passen ook prima in een witte badkamer. Door de douchedeur van 90 cm te combineren met bijvoorbeeld een zwarte kraan, geeft u de badkamer een hedendaagse uitstraling die ook nog eens robuust en elegant is. Daarnaast vindt u bij ons complete deuren van 90 cm, maar ook combinaties van twee keer 45 centimeter. Ook verschilt de afwerking per douchedeur. Zo zit er altijd wel iets bij naar uw keus!

Op zoek naar meer producten van 90 cm?

Naast onze speciale douchedeuren met een lengte van 90 centimeter, hebben wij ook diverse douchebakken van 90×90 cm of zelfs complete douchecabines van 90×90 cm in het assortiment. Het voordeel van een complete cabine, is dat u deze kunt plaatsen en hier verder geen omkijken meer naar heeft. Een douchebak van 90×90 centimeter is goed te combineren met onze douchedeuren van 90 cm. Zo kunt u zelf een mooie douchedeur uitkiezen en deze combineren met onze douchebakken. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Van wit tot glanzend zwart en van natuursteen tot leisteen look.

Een iets grotere of kleinere douchedeur dan 90 cm?

Niet alle nissen zijn precies 90 centimeter. Om die reden hebben wij ook veel verstelbare douchedeuren. In het profiel van de douchedeur zit dan extra ruimte, zodat de deur bijvoorbeeld ook op 87 centimeter, of 92 centimeter passend gemaakt kan worden. In de onderstaande korte video kunt u zien hoe dit in zijn werk gaat. Een erg fijne oplossing voor een douchedeur van 90 cm breed, omdat standaard maten nou eenmaal niet altijd passen.