Onze badwanden

Combineren kan een heel slimme strategie zijn; zeker voor wie handige oplossingen zoekt in een kleine badkamer, of voor wie graag de uitgaven voor een verbouwing binnen de perken houdt. Een klassiek en populair voorbeeld van zo’n gouden combinatie is de badwand. Wanneer u van plan bent een heerlijke luxe badkuip in uw badkamer te plaatsen, of als u er al één heeft, dan kan een badscherm er op een efficiënte manier voor zorgen dat u uw bad ineens ook als douche kunt gebruiken. Dat bespaart niet alleen ruimte, lichtinval en vloeroppervlak, maar u bespaart zich ook de kosten en de moeite van het aanleggen van een aparte douchecabine. Daarom bieden we u bij Douchecabine.nl een keur aan mogelijkheden om van uw bad in een handomdraai een bad douche combinatie te maken!

Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 159,00.Huidige prijs is: € 134,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 179,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 255,00.Huidige prijs is: € 199,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 245,00.
Bekijk

Badwanden van de hoogste kwaliteit

Zoals al onze artikelen zijn de badwanden die u op Douchecabine.nl tegenkomt van de hoogste kwaliteit. Het veiligheidsglas van de badschermen is extra gehard en uitvoerig getest volgens de strengste veiligheidseisen. De slimme manier waarop de badwand wordt ontworpen zorgt ervoor dat u hem zonder veel moeite op uw bad kunt monteren, zonder eerst de hele badkamer overhoop te hoeven halen. In combinatie met onze supersnelle levering kan het een kwestie zijn van vandaag bestellen, morgen monteren en aan het eind van de dag al probleemloos genieten van uw nieuwe badscherm. U zult merken dat door de afscherming van uw badkuip de vochtigheid van de vloer door spatwater ineens geen probleem meer is. Dat scheelt schoonmaken en vervelende gevolgen zoals kalkaanslag en schimmelvorming, maar u maakt de badkamer er ook meteen een stuk veiliger op. Uitglijden op een glibberige vloer is een serieus risico wat betreft botbreuken en ander leed; zeker als u iets minder mobiel en beweeglijk bent. Ook voor jonge kinderen is een droge vloer een aanrader, dus neem geen onnodig risico en kijk snel naar ons assortiment! Wilt u wat meer stevigheid? Bekijk dan onze stabilisatiestangen voor douchewanden, die u ook aan uw douche-bad combinatie kunt bevestigen.

Verschillende soorten badwanden

Op Douchecabine.nl vindt u een uitgebreide selectie van verschillende soorten badwanden. De afmetingen verschillen onderling, maar de variatie zit hem ook in het aantal delen waaruit de badwand bestaat. Sommige van onze badschermen bestaan uit een enkele glasplaat, terwijl andere modellen uit twee, drie, of vier delen zijn opgebouwd. Hiermee kunt u op verschillende manieren de badwand wegklappen of wegschuiven, voor nog meer gemak tijdens het in- en uitstappen. Een aantal van onze badwanden is bovendien uitgerust met een liftscharnier. Dit handige stukje techniek tilt het badscherm een klein stukje op tijdens het scharnieren, waardoor de rubberen bescherming onderaan de glasplaat extra lang mee zal gaan. Bij veel van onze badwanden kunt u zelf bepalen aan welke kant van het bad u de wand installeert, afhankelijk van waar uw kraan en douchekop zich bevinden. Wat de vormgeving betreft raden we u aan om af te wegen wat u mooier vindt: een rechte hoek of juist een afgeronde hoek. Bevestigingsmaterialen en muursteunen worden in verschillende samenstellingen bijgeleverd, zodat u met groot gemak uw eigen badwand kunt monteren. Vraag onze medewerkers gerust om vrijblijvend en professioneel advies als u vragen heeft, zodat u binnenkort kunt genieten van uw eigen spatwatervrije badkamer met een badwand van Douchecabine.nl!