Douchecabines kwartrond

Sommige mensen houden van strakke rechte lijnen, maar een ander ziet juist liever sierlijke rondingen en organische vormen in huis. Voor deze mensen zijn de kwartronde douchecabines van Douchecabine.nl de ideale oplossing bij het plaatsen van een nieuwe douchecabine. In onze webwinkel vindt u alles dat u nodig heeft om een douchecabine in kwartronde vorm in de hoek van uw badkamer te plaatsen. Zo bespaart u niet alleen op een slimme manier ruimte in uw badkamer, maar u geeft ook nog eens een sierlijke draai aan de inrichting van dit belangrijke en veel gebruikte onderdeel van uw woning!

Onze douchecabines kwartrond zijn van perfecte kwaliteit

De kwartronde douchecabines die u in onze webshop vindt zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Het geharde veiligheidsglas dat hiervoor wordt gebruikt kan beslist tegen een stootje en is bovendien erg gemakkelijk af te nemen. De geleiders en scharnieren zijn gemaakt van materiaal dat speciaal is geselecteerd om langdurig de specifieke omstandigheden van vochtige ruimtes te kunnen weerstaan. Al onze douchecabines kwartrond zijn eenvoudig te monteren, en in combinatie met onze bijpassende kwartronde douchebakken haalt u met minimale moeite een prachtige aanwinst voor uw badkamer in huis. Ook kunt u bij ons terecht voor een kwartronde douchecabine van 180 hoog.

Soorten kwartronde douchecabines

U heeft de keuze uit draaideuren met scharnier, of schuifdeuren, dubbel en enkel, die over soepele lagers lang een geleiderail openen en sluiten. Bij sommige modellen zijn extra handigheden ingebouwd, zoals panelen die u eenvoudig los kunt klikken om gemakkelijk schoon te kunnen maken. Bij veel van onze kwartronde douchecabines worden stabilisatie stangen mee geleverd, zodat de hele constructie extra wordt verstevigd. Uiteraard zijn alle bevestigingsmaterialen ook inbegrepen bij de verzending. U zult zien dat onze snelle verzendservice kosteloos aan de deur levert, omdat de transportkosten al in onze slanke prijzen zijn inbegrepen.

Als u een keuze heeft kunnen maken binnen onze douchecabines kwartrond, kunt u na uw bestelling vrijwel direct aan de slag. Mocht u toch twijfels of vragen hebben, dan nodigen we u van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen met onze medewerkers voor een degelijk en professioneel advies. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei douchecabines.