Onze vierkante en rechthoekige douchecabines

Douchecabines zijn beschikbaar in veel verschillende vormen, dus verdient het uw aandacht om goed na te denken over de beste oplossing voor uw specifieke badkamer. Omdat geen project, klus, of verbouwing hetzelfde is, loont het altijd de moeite om de mogelijkheden op een rijtje te zetten en zo de ideale douchedeuren uit te kiezen. Bij Douchecabine.nl helpen we u graag een eindje op weg, dus als u na het lezen van deze informatie over onze vierkante en rechthoekige douchedeuren nog vragen heeft, stel ze dan gerust aan onze medewerkers.

Sale

Rechthoekige en vierkante douchedeuren

Met de verschillende vormen van onze douchebakken en douchedeuren is het goed om de verschillen in de gaten te houden. Onze rechthoekige en vierkante douchedeuren zijn net zo flexibel qua toepassing als onze kwartronde of vijfhoekige douchedeuren, omdat ze in elke hoek van de ruimte kunnen worden geplaatst. Zo’n hoek opstelling pakt gunstig uit voor de ruime instap van de douchecabine. Door hun efficiënte ruimtegebruik zijn douchedeuren vierkant/rechthoek daarom bijzonder geschikt voor de kleinere badkamer. De eenvoudige montage zorgt ervoor dat u flink kunt besparen op uw uitgaven door de wanden zelf te installeren.

Onze douchewanden zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en kunnen zowel in enkele of dubbele deur variant worden geleverd, afhankelijk van het type. De bijgeleverde stabilisatiestangen zorgen voor gegarandeerde stevigheid en een lange levensduur. Door de eenvoudige vorm van een douchewand in rechthoek of vierkant uitvoering past dit type binnen haast elke inrichting van elke badkamer. Is een hoekopstelling niet mogelijk? Dan biedt de nisdeur douche een oplossing. Heeft uw badkamer een beperkte hoogte? Bekijk dan eens onze douchecabines van 180 hoog.

Kijk daarom op uw gemak naar de vele verschillende types douchedeuren die Douchecabine.nl voor u heeft geselecteerd. De verschillende glassoorten, scharnier mogelijkheden en de optie om de vierkante of rechthoekige douchewand zowel op de vloer als op een douchebak te plaatsen bieden enorm veel mogelijkheden. Wij bezorgen bovendien gratis aan huis, dus als u bij ons uw douchewanden bestelt, begint u al te besparen voordat u aan de klus bent begonnen!