Zwart; de trends in badkamers

Zwart is een enorm populaire kleur in de badkamer op dit moment. Sinds begin 2018 zien we steeds vaker zwarte elementen terug in bijvoorbeeld witte badkamers. Denk hierbij niet alleen aan kranen en wc-rol houders, maar ook aan complete douchecabines met zwarte profielen, of hoogglans zwarte douchebakken. Deze kleurtrend mag wat ons betreft de komende jaren zeker aanhouden, want zwart in de badkamer staat stijlvol, elegant en robuust. Benieuwd naar al onze zwarte producten voor in de badkamer? Bekijk dan hieronder ons assortiment.

Sale
Sale
Uitverkocht
Sale
Uitverkocht
Uitverkocht
Sale
Sale
Sale

Meest populaire zwarte producten

Omdat we merken dat er steeds meer vraag is naar zwarte producten in de badkamer, hebben wij diverse categoriepagina’s aangemaakt waar alle zwarte producten op zijn geplaatst. Zo kunt u direct zien of bijvoorbeeld uw favoriete douchecabine ook in het zwart beschikbaar is.

Bekijk direct onze:

Omgaan met kalk en zwarte badkamer producten

Kalk is meestal uw grootste vijand in de badkamer. Het laat kringen en sporen achter en het lijkt alsof uw badkamer niet schoon is. Gelukkig is het kalkprobleem met 95% op te lossen door een waterontharder te installeren. Dit product werkt met natuurlijk zout en haalt het kalk uit uw water. Hierdoor krijgt u niet alleen zachter (en lekkerder) drinkwater, maar zijn de lelijke vlekken en kringen ook verdwenen!