In ons assortiment hebben wij een groot aantal douchewanden van glas opgenomen. Deze douchewanden zijn op veel manieren te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een nisdeur, maar ook voor een douchewand met bijvoorbeeld dubbele deuren, of juist een enkele deur en een paneel. Wanneer u wat minder ruimte heeft zijn onze inklapbare douchewanden of douchewanden met schuifdeur ook een mogelijkheid. Bekijk hier onder al onze douchewanden.

 485,00
Bekijk

Welke douchewand moet ik kiezen?

Een van de grootste voordelen van een douchewand; een erg clean design! U heeft namelijk enkel een douchewand nodig om uw douche volledig af te sluiten. Geen cabine, slechts een enkele glazen wand is voldoende. Echter hebben we natuurlijk wel veel meer keuzes. Een enkele douchewand is bijvoorbeeld geschikt wanneer u een inloopdouche wilt creëren. Maar wij hebben ook douchewanden met deuren voor als u toch liever afgesloten wilt douchen. Dit worden ook wel nis douchedeuren genoemd. Welke douchewand voor uw situatie geschikt is hangt natuurlijk af van uw wensen, maar ook de beschikbare ruimte voor uw douche. Een inloopdouche neemt bijvoorbeeld meer ruimte in dan de douche in een nis plaatsen.

Bevestiging van de douchewand

Het bevestigen van een douchewand is een eenvoudige klus. Met de duidelijke handleidingen en het juiste bevestigingsmateriaal hangt de douchewand binnen no-time bij u aan de muur. Bij de meeste douchewanden wordt ook een extra stabilisatiestang voor de douchewand meegeleverd. Deze zorgt voor extra stevigheid. Het kan namelijk gebeuren dat u tegen de douchewand aanstoot, de stang zorgt ervoor dat de wand niet te veel beweegt. Wij verkopen overigens ook losse stabilisatiestangen voor douchewanden, in verschillende gebruiken. Onze verticale stabilisatiestang voor douchewanden is bijvoorbeeld erg geschikt voor douchewanden van 2 tot 3 meter. Zoekt u een kleine stang voor aan het plafond? Dan is onze plafond douchewand stabilisatiestang de beste keuze.

Glazen douchewanden

Al onze douchewanden zijn gemaakt van glas. Een glazen douchewand is eenvoudig te onderhouden en natuurlijk is glas ook een erg duurzaam materiaal. Veel van onze wanden zijn gemaakt van 10mm veiligheidsglas, die een leven lang meegaan. Zit het juiste formaat er voor u niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een glazen douchewand op maat te bespreken. Wilt u meer weten over het schoonmaken van uw douchewand? lees dan ons blog met vier handige tips: Douchewand schoonmaken.

Gratis levering van uw douchewand

Heeft u de juiste douchewand voor uw badkamer gevonden? Hartstikke mooi! Bestel hem snel en wij zorgen voor de rest. De prijs die u betaalt voor de douchewand is overigens inclusief gratis verzending, wel zo fijn want het is een groot product! Na ontvangst kunt u direct aan de slag met het installeren van uw douchewand, maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze te laten plaatsen door een vakman. Komt u er niet uit, of heeft u nog vragen over de douchewand of het onderhoud hiervan? Neem gerust contact met onze klantenservice op. Wij helpen u graag verder en dat is ook te zien aan onze hoge klanttevredenheid!