Uitgebreid assortiment Douchewanden met deur

In ons assortiment hebben wij veel douchewanden met deur opgenomen. Een erg populair product als u bijvoorbeeld een inloopdouche wilt maken of juist een nis douchedeur. De termen komen een beetje met elkaar overeen, vandaar dat wij onze producten voor de duidelijkheid ook nog op deze pagina hebben gezet. De douchewanden met deur hieronder zijn allemaal volgens de laatste trends en gratis geleverd.

Sale
Vanaf:  749,00 599,00
Bekijk

Douchewand met draaideur

Heeft u wat minder ruimte in uw badkamer maar bent u toch op zoek naar een douchewand met deur? Dan kan een douchewand met ene kleine draaideur een optie zijn. Deze douchedeuren hebben dan een vast paneel en nog een kleinere draaideur. Een mooie oplossing, waarmee u flink wat ruimte kunt besparen wanneer u een wat kleinere badkamer heeft. Lees trouwens ook ons blog over de inrichting van een kleine badkamer.

Douchewand met volledige deur video

Hoe groot of klein uw nis ook is, onze douchewanden met deur gaan zeker passen. We hebben veel douchewanden met deur in assortiment, lopend van bijvoorbeeld 70 centimeter tot aan zelfs 120 centimeter. Bent u op zoek naar een afwijkende douchewand met deur? Veel van onze producten hebben een stelmaat en zijn daardoor bijvoorbeeld ook geschikt als 112 of 118 centimeter. U hoeft dan niet aan de slag met extra lijst en overmatig gebruik van kit is dan ook niet nodig. In de video hieronder kunt u duidelijk zien hoe u de douchewand met deur op maat kunt krijgen.

Douchewand met vouwdeur of schuifdeur

De douchewanden met een deur die het minste ruimte in beslag nemen zijn de vouwdeuren of schuifdeuren. Bij een vouwdeur klapt de douchewand als het ware in elkaar. De schuifdeur bestaat meestal uit twee panelen die over elkaar schuiven waardoor er dus geen draaiende beweging is. Het nadeel van deze douchewand met schuifdeur is het feit dat je nooit de totale opening krijgt, omdat de deur altijd tot de helft komt. Al onze producten worden gratis bij u thuis geleverd, wel zo fijn!

Douchewand bevestiging

Het bevestigen van onze douchewanden met deur is geen moeilijke opgave. De handleidingen zijn duidelijk en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal is van zeer goede kwaliteit. Uiteraard kunt u hiervoor ook een vakman inschakelen, of contact met ons opnemen wanneer u er niet helemaal uitkomt. Ook verkopen wij nog losse stabilisatiestangen voor douchewanden, al zijn deze voor douchewanden met deur eigenlijk niet nodig. We hebben hierbij de keuze uit plafond stabilisatiestangen voor douchewanden, of een verticale stabilisatiestang.

Onderhoud van uw douchewand met deuren

Onderhoud is erg belangrijk voor een glazen douchewand met deuren. Kalk kan namelijk lelijke aanslag opleveren. Onze waterontharders verhelpen dit probleem! Maar wilt u geen waterontharder aanschaffen, dan raden wij u aan om ons blog te lezen over het schoonmaken en onderhouden van een douchedeur. Dit zorgt ervoor dat uw glazen douchedeur altijd prachtig glanst en ook langer meegaat.