9.1
8

Goede klantenservice

Ondanks een verkeerd geleverd item snel gereageerd en opgelost. Monteren vergt wel redelijk wat kluservaring en inzicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rozenburg
10

Zeer klantvriendelijk en goede producten

Bestelling gedaan, fout gemaakt in e-mailadres en werd gelijk gebeld voor de bestelling. Sneller kunnen leveren dan gebruikelijk dus dikke 10 voor klantvriendelijkheid en service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag
10

Snelle levering en perfecte bezorging

Douchedeur besteld in het weekend en op dinsdag al in huis. Omdat wij telefonisch niet bereikbaar waren heb ik een mail ontvangen van Douchecabine.nl met gegevens over de levering en de tijd van levering. Ik heb contact opgenomen en gemeld dat de mail ontvangen was en telefonisch nog even doorgesproken wat er fout ging. Dat lag dus aan onze telefoon en niet aan Douchecabine.nl. Prettig gesproken met Sander. Bedankt Douchecabine.nl, ben zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen
10

Uitmuntende service

Douchecabine had door vervoer een getrokken deur opgelopen. Binnen drie dagen een nieuwe deur uit Duitsland geweldig. Een prima service .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schore
8

Snel en heel netjes geleverd . Alles ziet er goed uit.

Als het bovenstaande . O ja het installeren ging prima .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grootebroek
8

Strakke douche cabine, van mooie stevige materialen

Snel geleverd ondanks vakantie periode. Montage handleiding was aan de magere kant, maar op vragen betreffende montage werd wel snel gereageerd. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden
9

Snelle service en levering!

Bij mijn eerste contact per e-mail voor meer informatie over een specifiek badscherm zeer snel en netjes te woord gestaan. Mede hierdoor de bestelling bij Douchecabine geplaatst. Netjes per e-mail updates over de bestelling ontvangen, en een paar dagen later werd het badscherm netjes afgeleverd door de bezorgende dienst. Kwaliteit van het badscherm is boven verwachting! De badkamer ziet er weer netjes en verzorgd uit. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede
10

Correcte en vlotte levering met precieze melding van leveringstijd

Zie hierboven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belgiƫ - Peutie
10

Snelle goede service

Duidelijke uitleg bij contact, goeie follow up en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kontich
8

Prima

Goed telefonisch bereikbaar en goed geholpen. Je bestelde artikel slecht terug te vinden om bv te laten zien wat jr gekocht heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad
508 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10