Onze complete douchecabines

Voor wie graag comfort en gemak combineert biedt een complete douchecabine de ideale oplossing. Onze rondom gesloten douchecabines leveren snel en gemakkelijk een heleboel voordelen op, dus voor u het weet staat u te genieten van een welverdiende en onbezorgde warme douche. In onze webshop vindt u daarom een selectie van complete douchecabines, zodat u zelf kunt beslissen wat de perfecte match is voor uw eigen badkamer en uw wensen op het gebied van sanitair.

Sale
Sale

Heel veel voordelen in één complete douchecabine

Het belangrijkste pluspunt van een complete douchecabine is het gemak waarmee de volledige set kan worden geïnstalleerd. Door een aantal slimme innovaties kan een gesloten douchecabine als een enkele module worden ingebouwd, waardoor u zichzelf een hoop tijd en moeite, maar vooral ook frustratie bespaart. Een eerste belangrijk voordeel van rondom gesloten douchecabines is het feit dat u in één keer alles heeft geregeld zodra de cabine is geïnstalleerd. Handig natuurlijk: zeker als er in huis nog meer moet gebeuren scheelt dat een hoop kostbare tijd. Maar daar houden de voordelen niet op. Zo bespaart de complete douchecabine u kosten en een hoop lastig werk, doordat u de achterwand niet hoeft te betegelen. Deze achterwand vormt een strak afgewerkt en gesloten geheel . Daarom is het niet eens nodig om het leidingwerk, onafgewerkte muren en andere ontsierende elementen in uw badkamer weg te werken.

Onze complete douchecabines zijn bovendien lekvrij, wat een hoop zorgen wegneemt en voorkomt dat er water over de badkamervloer kan lopen. Ook goed om te weten: de rondom gesloten cabines zijn voorzien van handige flexibele waterslangen. Er hoeven dus geen bestaande leidingen worden verlegd of aangepast om alles perfect te laten werken. Ook het onderhoud is een fluitje van een cent. Het materiaal van de cabine is gemakkelijk af te nemen. Een aantal van onze complete douchecabines kunnen geplaatst worden zonder kit, wat erg fijn is en schimmelvorming voorkomt. Uiteraard kunnen de cabines van alle gemakken worden voorzien, zoals een thermostaatkraan voor nauwkeurige afstemming van de temperatuur en complete combinatiesets voor regendouches.

Complete douchecabines geven een stortvloed aan mogelijkheden

Door de diverse afmetingen waarin we onze complete douchecabines kunnen leveren, zijn ze geschikt voor toepassing op elke plek in elke badkamer. Ook de vorm kan worden afgestemd op uw wensen, met vierkante, kwart ronde en rechthoekige grondoppervlakken. De cabines zijn zelfs zo divers en universeel aan te sluiten dat onze gesloten douchecabines ook heel geschikt zijn voor installatie op andere plaatsen, zoals slaapkamers, zolders en gelijkvloerse badkamers voor wie slecht ter been is. Denk ook aan de mogelijkheden voor vakantiewoningen en tuinhuisjes of gastenverblijven: de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Als u overweegt om een nieuwe douche te installeren, dan adviseren wij zonder meer om de mogelijkheden en voordelen van onze  complete douchecabines mee te nemen in uw afweging. Onze medewerkers staan u graag te woord om u op weg te helpen naar uw eigen ideale badkameroplossing!