Onze inloopdouches

Met zijn open ontwerp en luxe looks is de inloopdouche, of walk in douche zoals hij ook wel bekend staat, een echt sieraad om uw badkamer helemaal mee af te maken. Het bijzondere van de inloopdouche is de lichte toon die u ermee zet in uw inrichting, omdat het transparante ontwerp de douche bijna weg lijkt te toveren uit de ruimte. Natuurlijk hebben we bij Douchecabine.nl niet alleen oog voor mooi design, maar ook een neusje voor kwaliteit. U mag van ons hoogwaardig materiaal verwachten waarmee u zelf zonder veel moeite de mooiste resultaten bereikt. Tel daar nog bij op onze uitstekende service, snelle bezorging en scherpe prijzen, en u heeft de beste plek voor uw nieuwe inloopdouche gevonden!

Sale
Vanaf:  385,00 289,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  435,00 294,00
Bekijk

Douchen zonder drempels met een inloopdouche

De elegante vormen van onze inloopdouches creëren een luxe sfeer in uw badkamer, door het ruimtelijke effect dat ze oproepen. Toch houden bij die uitstraling de voordelen niet op: integendeel! Een walk in douche is wat betreft de instap een zeer laagdrempelige douchecabine. Door de open opzet kunt u zonder moeilijke draaien of gedoe de inloopdouche binnen stappen. De meeste inloopdouches worden voorzien van een eigen afvoergoot, ook wel bekend als een drain, waardoor het niet nodig is om een drempel, opstap, of kering aan te leggen bij de toegang tot de cabine. Ideaal dus voor wie de risico’s op valpartijen in de badkamer tot het minimum wil beperken! Deze slimme constructie heeft als bijkomend voordeel dat onze walk in douches bijzonder gemakkelijk te monteren zijn.

Natuurlijk hangt dat wel af van uw persoonlijke wensen, want ons uitgebreide assortiment geeft u de ruimte om naar hartenlust te combineren. De mogelijkheden zijn voor elke badkamer uniek, dus neemt u vooral de tijd om goed door ons aanbod van inloopdouches, inloop douchewanden en de vele accessoires te kijken. Natuurlijk denken onze professionals graag een eindje met u mee, dus als u denkt dat u ons advies kunt gebruiken, dan staan wij voor u klaar. Misschien is dat ook een goed moment om te overleggen over de vele maatwerk oplossingen die we u kunnen bieden, want het zal u verbazen wat er met een walk in douche allemaal mogelijk is! Liever een douche met een deur, maar niet in een hoek? Bekijk dan ook onze douche nisdeuren.

Diverse opties en keuzes bij onze inloopdouches

Wanneer u besluit een inloopdouche te gaan installeren, heeft u nog een hele reeks extra keuzes om te overwegen voordat u begint. Zo kunt u bijvoorbeeld uw inloopdouchewand op een speciaal aangepaste douchebak plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om het direct op de vloer te bevestigen, afhankelijk van uw smaak en stijl. Er is ook ruimte voor variatie op het gebied van het aantal douchewanden dat u rond uw walk in douche wilt plaatsen. In principe is een enkele wand voldoende, en hiermee bereikt u de strakste en meest minimalistische look.

Toch hebben we ook mogelijkheden om extra zijwandjes of een kleine zogenaamde spatwand toe te voegen, voor extra bescherming tegen spatwater. Natuurlijk zijn al onze inloopdouchewanden gemaakt van extra sterk veiligheidsglas en worden er stabilisatiestangen bijgeleverd voor aanvullende stevigheid. Ook verkopen wij losse stabilisatiestangen voor douchewanden. Bekijk voor alle mogelijkheden op uw gemak ons assortiment en aarzel vooral niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie en professioneel advies over een inloopdouches!