Onze U-vorm douchecabines

Onze U-vormige douchecabines zijn uniek in de markt. Het grote voordeel van deze half vrijstaande douchecabines, is dat u ze direct op een muur kunt plaatsen. Bij een normale douchecabine heeft u bijvoorbeeld twee glaswanden en twee panelen. Bekijk onze U-vormige douchecabines hieronder.

Waarom kiezen voor een U-vorm douchecabine?

Een u-vormige douchecabine kan een mooie oplossing zijn bij het vernieuwen van een bestaande badkamer. Overal heeft u mooie tegels, die u bij een rondom gesloten douchecabine niet meer zou zien. In plaats van de panelen kunt u dus ook uw tegels als achterwand gebruiken.

De u-vormige douchecabine bestaat altijd uit een douchebak met een of twee glaswanden. Tussen deze glaswand/de muur wordt de douchedeur geplaatst. Dit ziet er strak uit en zorgt er dus voor dat uw mooie tegels ook zichtbaar blijven!

De u-vormige douchecabines zijn trouwens nog vrij nieuw in de markt, dus het kan zijn dat u ze nog niet vaak bent tegengekomen. Wilt u helemaal mee met de nieuwste trend? Kies dan voor een u-vorm douchecabine in het zwart!