Zwarte douchecabines volgens de laatste trends

Een douchecabine met een zwarte kleur zien we steeds vaker terug binnen de badkamer. Dat komt omdat zwart een kleur is die momenteel erg in trek is. De standaard kleur van een badkamer is wit, waardoor zwart een perfecte kleur is om mee te combineren. Met een zwarte douchecabine kunt u een witte badkamer net een extra touch geven. Benieuwd naar onze zwarte douchecabines? Bekijk ons assortiment hieronder!

Sale
Sale

Sinds wanneer zijn zwarte douchecabines populair?

De zwarte kleur in de badkamer is een trend die al in begin 2018 zichtbaar was. Als het aan ons ligt mogen de zwarte accenten nog erg lang blijven in de badkamer. Deze mooie kleur, kan robuust, stoer en kwaliteit uitstralen. U bent dus nog zeker bij de tijd met een zwarte douchecabine!

Een zwarte badkamer en kalk, wat nu?

Kalk laat een witte aanslag achter en kan extra goed zichtbaar zijn op zwarte elementen binnen uw badkamer. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakmiddelen om uw kalkaanslag te verwijderen, zodat ook uw douchecabine mooi zwart blijft. Heet u liever een duurzame oplossing? Bekijk dan ook eens onze waterontharders. Deze producten maken het water zacht en daardoor heeft u ook minder kalkaanslag in uw badkamer.

Populaire formaten douchecabines zwart

Onze zwarte douchecabines zijn beschikbaar in verschillende formaten. De meest populaire zwarte douchecabines zijn 80×80 cm, 90×90 cm of 100×100 cm. De juiste grootte van uw douchecabine is niet alleen afhankelijk van de afmeting van uw badkamer, maar ook van uw persoonlijke voorkeur. Kiest u voor een kleine douchecabine, dan blijft meer ruimte over voor bijvoorbeeld een ligbad. Bent u niet zo van het badderen? Kies dan gerust voor een grotere douchecabine met meer ruimte.

Nog meer zwart in de badkamer

In ons assortiment hebben we meer zwarte producten dan enkel douchecabines. Zo kunt u bij ons ook terecht voor zwarte douchebakken, of een enkele zwarte douchedeur. Een douchecabine is namelijk niet altijd de beste oplossing voor uw badkamer. Een inloopdouche met een zwart profiel of juist een mooie nisdeur voor de douche is ook mogelijk.

Onze zwarte douchecabines bestellen?

Bent u overtuigd van meer zwart in de badkamer? Dan is het tijd om uw zwarte douchecabine te bestellen! Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren. Daarnaast bezorgen wij altijd gratis, waardoor u snel aan de gang kunt met onze zwarte douchecabines. Vergeet overigens niet om ook eens naar onze zwarte kranen of badmeubels te kijken.