Onze douche nisdeuren

Zoals u op onze site direct ziet, zijn er veel mogelijkheden om uw douchecabine in de hoeken van uw badkamer te plaatsen. Soms is zo’n hoekopstelling juist niet praktisch, bijvoorbeeld vanwege de plaatsing van ander sanitair of de locatie van uw wateraansluitingen. In zulke situaties is het vaak de mooiste oplossing om te kiezen voor een douche met een zogenaamde nis opstelling. Hierbij bevindt uw douchecabine zich tussen twee vaste wanden in een nis of uitbouw van uw badkamer. Het leuke van een nisdouche is dat u slim gebruik kunt maken van hoeken en verspringingen in de kamer, waardoor de douchecabine lijkt te verdwijnen in de muur of achter een uitsparing in de wanden. Uiteraard heeft Douchecabine.nl alles in huis om u ook voor een nis douchecabine van alle nodige materialen en oplossingen te voorzien. Een blik op ons grote assortiment douche nisdeuren in alle mogelijke maatvoeringen laat zien dat u er verstandig aan doet om goed naar de mogelijkheden te kijken voordat u besluit.

De voordelen van douche nisdeuren

De handige manier waarop een nisdouche gebruik maakt van de ruimte is een groot pluspunt, maar er zitten nog meer praktische voordelen aan deze douchecabine variant. Omdat de nisdeuren na montage strak zijn aangesloten op de wanden die de cabine omsluiten, is de ruimte met gemak lekvrij en compleet spatwaterdicht te maken. Dit voorkomt niet alleen dweilen en opruimen, maar ook schimmelvorming in uw badkamer. Met onze handige magneetsluitingen sluit u uw douche nisdeuren met gemak waterdicht af. Daarmee gaat uw badkamer een stuk langer mee en bespaart u zich een hoop onderhoud en reinigingswerk. Onze douche nisdeuren zijn zowel geschikt voor plaatsing op een douchebak als voor directe installatie op de vloer van de badkamer, wat de mogelijkheden verder vergroot. Met ons brede assortiment hebben we een nisdeur voor ieder budget. We leveren gratis aan huis en met onze toch al scherpe aanbiedingen bespaart u fors op uw uitgaven door zelf uw nisdeuren te installeren. Zelfs wanneer onze ruime selectie aan maatvoeringen niet precies op uw plannen aansluit, kunnen we de douche nisdeuren precies op maat aanleveren voor uw unieke plannen. Er is dus altijd een nisdeur die precies bij uw project past.

Openen en sluiten van nisdeuren

Naast de maatvoering, positionering en de installatie met of zonder douchebak zijn de diverse mogelijkheden voor scharnieren en liftscharnieren uw aandacht waard. Zowel de enkele als dubbele deuren kunnen op verschillende manieren worden geopend en gesloten, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Hier vindt u douche nisdeuren met profiel, maar ook zonder, om alles precies af te stemmen op uw inrichting. U kunt kiezen voor een draaideur of swingdeur, maar ook voor een enkele of dubbele pendeldeur die naar binnen en naar buiten kan draaien. Als de instap te klein wordt, kunt u ook kiezen voor een schuifdeur om nog meer ruimte in de badkamer te besparen. Met al die mogelijkheden is het een hele kunst om te bepalen wat de ideale douche nisdeur voor uw situatie is. Daarom staan wij u graag terzijde met advies op maat. Neem vooral vrijblijvend contact op met onze medewerkers om in overleg tot uw perfecte douchecabine of persoonlijke badkamer oplossing te komen!