Douchebaden, de perfecte bad douche combinatie

Een douchebad is voor veel badkamers een mooie uitkomst. U combineert hiermee de douche en het bad in één. Anders dan bij een normale douche in het bad, heeft u hierbij het echte gevoel van een douchecabine. Dit komt namelijk omdat onze douchebaden een uitsparing hebben. Hierdoor is er namelijk genoeg ruimte om te douchen en de badwand zorgt ervoor dat de badkamer niet nat wordt tijdens het douchen. Dit werkt vele malen beter dan een douchebad in combinatie met een douchegordijn. Bekijk hieronder ons assortiment douchebaden.

Douchebaden zorgen voor ruimtebesparing

Bij het inrichten van een badkamer dient u rekening te houden met de indeling en het aantal items dat geplaatst moet worden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een toilet, douchecabine, ligbad, badmeubel en wellicht een wasmachine. Omdat niet alle badkamers de ruimte hebben voor zowel een douchecabine als een ligbad, kan een douchebad een goede oplossing zijn. Hiermee kunt u namelijk veel ruimte besparen en het comfort van een bad met een douche combineren. Een bad met douchegedeelte is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Zo kunt u dus genieten van een douchebeurt, of van een moment van rust in uw eigen bad/douche combinaties. Wel dient u rekening te houden met de hoogte van uw plafond, zodat ook de douchewanden geplaatst kunnen worden.

De voordelen van onze douchebaden

Er zit een groot verschil tussen een bad met een douche en een douchebad. Bij een normaal bad is de douche aan de muur gemonteerd en heeft u geen extra ruimte om te douchen. Daarnaast is een badwand nodig of een douchegordijn om er voor te zorgen dat de badkamer niet nat wordt tijdens het douchen. Het grote voordeel van onze douchebaden zijn de uitsparingen. Zo krijgt u namelijk het idee dat u in een echte douchecabine aan het douchen bent. Deze uitsparingen zijn zowel beschikbaar in vierkant als rond en zijn volledig voorzien van mooie bandwanden zodat niets nat kan worden. Deze glazen wanden zijn van gehard glas en passen perfect op het douchebad. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het douchebad zonder glazen panelen te bestellen.

Een douchebad bestellen?

Als u een douchebad wilt aanschaffen moet u wel rekening houden met een aantal zaken. Naast het douchebad moet u nameljk ook nadenken over de panelen, de plaatsing van de kraan en eventueel nog een extra veiligheidsstang. Bij onze producten kunt u eenvoudig aangeven of u wel of geen panelen wilt bijbestellen. De installatie van onze douchebaden is overigens vrij eenvoudig. Met onze handleidingen moet dit zeker goed komen. Heeft u nog vragen over de installatie van het douchebad? Neem dan gerust contact met ons op of bestel direct uw bad douche combinatie.