Onze vrijstaande baden, tijdloos en luxueus

Heeft u in uw badkamer de ruimte voor een vrijstaand bad? Misschien is het wel een droom van u, welke nu gerealiseerd kan worden. Een losstaand bad is namelijk de moeite waard, na een lange werkdag even heerlijk ontspannen! Ook voor de kinderen is het fijn, maar het voornaamste is dat u er voldoende ruimte voor heeft. Mocht dat zo zijn dan kunt u op zoek naar de mogelijkheden en uiteraard snel de voordelen ervaren.

Mogelijkheden vrijstaand bad

Qua vrijstaand bad zijn er verschillende opties, daarbij kan de voorkeur bijvoorbeeld uitgaan naar een half vrijstaand bad zoals een Omega Back2Wall. Op deze pagina kunt u ons aanbod aan losstaande baden bekijken, een los bad is namelijk verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een vrijstaand bad op pootjes, anderen willen liever een half vrijstaand bad zonder pootjes. Er is in ieder geval van alles mogelijk en daarom is het goed dat u zich gaat verdiepen in de opties. Maar uiteraard denken wij ook graag met u mee om na te gaan wat er het beste bij u past. Uiteraard zijn onze vrijstaande baden goed te combineren met een douchecabine. Heeft u wat minder ruimte in de badkamer? Kies dan een van onze douchebaden.

Voordelen vrijstaand bad

De kans is groot dat u al overtuigd bent dat u een vrijstaand bad wilt, maar toch is het fijn om alle voordelen te weten:

  • Een vrijstaand bad neemt om te beginnen minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een inbouw bad.
  • U heeft garantie op uw aankoop. Het is altijd fijn om dat te weten!
  • Een vrijstaand bad kan centraal in uw badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de andere attributen daar op afstemmen.
  • Een bad kan ook gebruikt worden als bad en douche in één. Dit wordt gedaan door veel mensen die toch graag een bad willen en niet de ruimte hebben voor nog een aparte douche.

Online vrijstaand bad bestellen

Het grote voordeel is dat u hier met een paar drukken op de knop uw vrijstaande bad kunt bestellen. Als u weet welke afmetingen er mogelijk zijn en welke vorm u wenst, dan is het ook zo geregeld. Binnen no time kan het losse bad dan bij u worden geleverd en dan kunt u genieten van een heerlijk ontspannen moment. Maar voordat het zover is, kunt u hier eerst uw keuze maken en wanneer u vragen heeft, kunt u deze aan ons stellen. We doen er dan alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Vervolgens kunt u al onze voordelen ervaren als u hier uw vrijstaand bad heeft besteld.

Douchecabine.nl helpt u graag verder!

Bij onze webshop ervaart u snel alle gemakken van onze kwaliteitsproducten. Wij zijn specialist in douchecabines en vrijstaande baden. Daarom hanteren wij altijd lage prijzen, bieden u gerichte service en hebben al meer dan tien jaar ervaring. Onze producten worden gratis bij u bezorgd en u heeft twee jaar garantie op uw aankoop. Zoals u kunt lezen alleen maar voordelen om uw losse bad hier te bestellen. Met een paar drukken op de knop is het geregeld en wij staan voor u klaar!