Onze 90×90 douchecabines

Een douchecabine van 90×90 geeft net wat meer doucheruimte dan een 80×80 exemplaar, maar is nog steeds een perfect formaat voor de wat kleinere badkamers. Dat is ook precies de reden waarom wij een uitgebreid assortiment aan 90×90 douchecabines hebben, welke u hieronder kunt vinden. Beijk onze mooie producten, volgens de laatste trends.

Sale
Sale
Sale

Douchecabine van 90×90 vaak ook als rechthoek beschikbaar

Wellicht was het u al opgevallen dat niet alle foto’s op deze pagina vierkante douchecabines tonen. Dit komt omdat veel van onze douchecabines zowel vierkant als rechthoek leverbaar zijn. Ziet u bijvoorbeeld een mooie 90×90 douchecabine, maar heeft u deze liever in een rechthoekig formaat? Dan is dat in veel gevallen dus gewoon mogelijk. Staat het exemplaar waar u naar op zoek bent niet op de site? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Overigens hebben wij ook diverse douchecabines van 180 hoog, die perfect geschikt zijn voor de lagere badkamer.

Douchebakken van 90×90

Bent u in  plaats van een 90×90 douchecabine op zoek naar een vierkante douchebak? Dan hebben wij ook speciale 90×90 douchebakken in ons assortiment. Tegenwoordig is zwart helemaal in, maar wij hebben ook douchebakken met een leisteenlook of natuursteen. De 100×100 douchebakken zijn naast vierkant ook leverbaar in kwartrond of vijfhoek. Onze producten zijn eenvoudig te installeren.

Overige formaten vierkante douchecabines

Naast 90×90 douchecabines, verkopen wij ook andere formaten vierkante douchecabines:

Een 90×90 douchecabine kopen

De douchecabines van 90×90 centimeter die wij verkopen zijn allemaal van erg hoge kwaliteit. Daarnaast kijken wij goed naar de trend van deze tijd. Zo is zwart tegenwoordig erg populair in de badkamer. Een voorbeeld hiervan is onze mooie trendy douchecabine met draaideur, met mooie zwarte profielen. Overigens zijn onze douchecabines van 90×90 niet allemaal echt vierkant. Wij verkopen namelijk ook rechthoekige, kwartronde en vijfhoekige douchecabines. Echter zijn de basismaten van deze douchecabines wel 90×90, vandaar dat we ze ook in dit formaat aanbieden. De prijzen lopen uiteen van onze douchecabines, dat heeft vooral te maken met de materialen die gebruikt worden en de uitstraling. Omdat de prijzen uiteenlopen, hebben wij voor elk budget een passende douchecabine van 90×90 centimter. Een goedkope optie is bijvoorbeeld de Trento Basic BW Douchecabine met draaideur.

Als u een mooie douchecabine heeft gevonden, dan kunt u deze eenvoudig bestellen. Wij leveren al onze bestellingen gratis en op afspraak, dus wanneer het u uitkomt. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u uiteraard ook ons om advies vragen. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en weten precies welke 90×90 douchecabine in uw badkamer thuishoort.