Assortiment 80×90 douchecabines

Een douchecabine van 80×90 cm is perfect geschikt om te plaatsen in de kleinere douchecabines. Dit formaat is net niet helemaal vierkant, maar biedt juist iets extra ruimte door de tien centimeter extra. Een douchecabine kan veel ruimte in beslag nemen, maar de exemplaren hieronder zijn compact. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan douchecabines van 80×90 centimeter, groot genoeg om wel lekker comfortabel te kunnen douchen!

Ruimte besparen in de badkamer met een douchecabine van 80×90 cm

Zoals hierboven al gezegd; een douchecabine van 80×90 centimeter is niet erg groot. Dit zorgt ervoor dat u veel ruimte over heeft voor andere items in de badkamer. Je kunt de ruimte maar een keer indelen! Het inrichten van een kleine badkamer brengt veel keuzes met zich mee. Kiest u voor een douchecabine, of toch een douchebad zodat u  bad en douche kunt combineren? Wilt u een wc in de badkamer, of ook nog witgoed plaatsen? Bent u een liefhebber van muziek? Bekijk dan ook eens onze bluetooth badkamerspiegel. Deze neemt geen extra ruimte in. Waar u ook voor kiest, een douchecabine van 80×90 cm zorgt in ieder geval voor voldoende ruimte in de badkamer. Heeft u iets meer plek? Dan kunt u ook nog een douchecabine van 100×90 cm overwegen. Dit geeft net wat meer ruimte in de douchecabine en is iets comfortabeler. Wilt u meer tips over het inrichten van een (kleine) badkamer? Lees dan ons blog met 5 tips voor het inrichten van een kleine badkamer.

Overige formaten douchecabines

We merken dat de vraag naar afwijkende formaten in de badkamer steeds meer toeneemt. Een paar centimeter meer of een paar centimeter minder wanneer het gaat om afmetingen. Om die reden hebben wij handige overzichtspagina’s gemaakt, zoals deze voor de douchecabines van 80×90 cm. Hieronder staan andere handige en veel voorkomende formaten binnen de badkamer:

Wellicht is het u ook opgevallen dat wij ook douchecabines van 80×90 cm die kwartrond zijn of een hoekinstap hebben. Deze douchecabines zijn net iets kleiner dan 80×90, maar de zijden komen wel ongeveer overeen met 80×90 centimeter. Soms kan een kwartonde douchecabine net wat praktischer zijn binnen de badkamer, omdat u dan meer loopruimte heeft. De keuze voor welke douchecabine u gaat is natuurlijk ook helemaal afhankelijk van uw wensen. Wij adviseren u graag over de beste 80×90 douchecabine in uw badkamer!

Een 80×90 douchecabine kopen

Heeft u een leuke douchecabine van 80×90 gevonden? Wij bezorgen deze gratis bij u thuis, wel zo fijn! Douchecabines zijn geen kleine producten en bevatten veel glas, daarom werken wij samen met een vervoerder die hier extra rekening mee houdt. Heeft u nog vragen over de verdere inrichting van uw badkamer of loopt u tegen problemen aan met de installatie van uw 80×90 douchecabine? Neem dan gerust contact met ons op. Onze douchecabines zijn erg eenvoudig te plaatsen, maar wij helpen u natuurlijk graag verder met extra instructies. Wij wensen u in ieder geval alvast veel doucheplezier met uw 80×90 douchecabine!