Onze 80×80 douchecabines

Een douchecabine van 80×80 cm is perfect geschikt voor de kleinere badkamer. Een rechthoekige douchecabine neemt veel ruimte in en een kleine vierkante douchecabine is dan vaak beter op zijn plaats. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod 80×80 douchecabines, welke u hieronder kunt vinden.

Sale
Sale

Ruimte besparen met een douchecabine van 80×80 cm

Een kleine douchecabine van 80×80 is de perfecte manier om ruimte te besparen in een badkamer. Want een badkamer inrichten is keuzes maken. Kiest u voor een badmeubel, wc en douchecabine? Of toch liever voor een douchebad? Daarnaast kunt u ook te maken hebben met bijvoorbeeld een schuine wand, waardoor een vierkante douchecabine van 180 hoog de beste keus is. Waar u ook voor gaat, de douchecabine van 80×80 zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte. Onze douchecabines worden gratis thuisbezorgd en zijn eenvoudig te plaatsen. Onze bijgeleverde handleiding zorgt voor een eenvoudige installatie. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Meer inspiratie opdoen voor een kleine badkamer? Lees dan ons blog met 5 tips voor het inrichten van een kleine badkamer.

Douchebakken 80×80

Naast douchecabines van 80×80 hebben wij ook diverse douchebakken van 80×80 in ons assortiment. Van standaard witte exemplaren tot hoogglans zwart en leisteenlook. Net als onze douchecabines hebben we ook douchebakken die kwartrond zijn. Ideaal voor de kleinere badkamers. Ook onze douchebakken zijn eenvoudig te installeren.

Vierkant, kwartrond of hoekinstap?

Wellicht is het u opgevallen dat wij ook douchecabines 80×80 met een hoekinstap of kwartrond verkopen. Feitelijk gezien zijn deze douchecabines iets kleiner, maar voor het gemak geven we ze deze naam. Twee zijdes van de douchecabine hebben namelijk gewoon de afmeting van 80 centimeter. De keuze voor de douchecabine hangt van uw eigen smaak, maar ook van de ruimte in de badkamer. Bij een kwartronde douchecabine van 80×80 blijft bijvoorbeeld meer loopruimte over.

Overige formaten vierkante douchecabines

Naast 80×80 douchecabines, verkopen wij ook andere formaten vierkante douchecabines:

Een 80×80 douchecabine kopen

Zoals u kunt zien hebben wij veel douchecabines van 80×80 cm in ons assortiment. Uiteraard ook volgens de laatste trends. Zo is zwart een kleur die we steeds vaker terugzien in badkamers. Bekijk bijvoorbeeld onze zwarte trendy douchecabine, waarbij de zwarte profielen erg goed staan. Bent u echter op zoek naar een goedkope en simpele douchecabine van 80×80? Dan is onze Wiesbaden Eco een goede keuze.

Welke douchecabine  u ook koopt, bij ons bent u zeker aan het juiste adres. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden altijd gratis geleverd door heel Nederland en België. Ook kunt u voor vragen altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over het plaatsen van een douchecabine 80×80 in uw badkamer.