Onze 100×90 douchecabines

Douchecabines vaqn 100×90 centimeter zijn perfect geschikt voor de wat grotere badkamer. Eerlijk is eerlijk; zouden we niet allemaal een grote douche willen, net zoals eentje als in een luxe hotel? Helaas is dat lang niet altijd mogelijk omdat je een badkamer niet altijd uit kunt breiden. Maar de douchecabines met een afmeting van 100×90 zijn groot genoeg om lekker comfortabel te kunnen douchen. Hieronder staat ons assortiment douchecabines in dit formaat, allemaal volgens de laatste trend van dit jaar!

Welke deur kies ik bij de 100×90 douchecabine?

De 100×90 douchecabines in ons assortiment hebben verschillende soorten deuren. Een enkele draaideur neemt vaak het meeste ruimte in beslag omdat deze de complete draaicirkel moet maken om volledig open te kunnen. Hier is niet altijd ruimte voor in de badkamer. Meet van te voren dus ook de draaicirkel van de douchedeur af, zodat u zeker weet of een draaideur tot de opties behoort. Wilt u liever wat meer loopruimte over houden? Kies van voor een douchecabine van 100×90 met bijvoorbeeld een schuifdeur of vouwdeuren. Deze deuren nemen het minste ruimte in beslag en schuiven in elkaar, of vouwen naar binnen toe. Hierbij blijft zoveel mogelijk ruimte van de badkamer als loopruimte over. Een laatste optie is nog een douchedeur met een vast paneel en een draaideur. Hierbij levert u niet in op het formaat van de doucehcabine (100×90 centimeter), maar heeft u wel een kleinere draaicirkel. Wat ons betreft de perfecte tussenoplossing!

Een zwarte douchecabine van 100×90 cm

Zwart in de badkamer is een trend die de laatste jaren aan populariteit blijft winnen. Om die reden zijn ook twee van onze 100×90 douchecabines zwart gekleurd. Deze tijdloze kleur komt vaak weer terug en u kunt eigenlijk de plank nooit misslaan met zwart. Een mooi contrast bij een vaak hele witte badkamer! Bekijk ook ons complete assortiment zwarte douchecabines, zwarte douchedeuren en zwarte douchebakken.

Overige formaten douchecabines

Omdat we merken dan er steeds meer afwijkende formaten in de badkamer gebruikt worden hebben wij speciale overzichtspagina’s aangemaakt zoals deze. Daarbij kunt u precies zien welke douchecabine in uw situatie het beste past. Hieronder staan veel voorkomende formaten van douchecabines die wij vaak verkopen.

Een 100×90 douchecabine kopen

Heeft u een mooie douchecabine van 100×90 centimeter gevonden die u wilt kopen? Fantastisch! Wij bezorgen de douchecabine gratis bij u thuis. Een douchecabine van 100×90 centimeter is geen klein product en wordt daarom via speciaal transport thuis bij u afgeleverd. Heeft u nog vragen voor de aanschaf? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bij vragen na de bestelling, over bijvoorbeeld de installatie van de douchecabine. Wij helpen u graag verder. We worden beoordeeld met een 9,3 uit ruim 600 beoordelingen en dat is niet zonder reden!