Zwarte douchedeuren volgens de laatste trends

Een zwarte douchedeur in uw badkamer? Een perfecte keuze wat ons betreft! Wit voert vaak de boventoon in de badkamer, maar de kleur zwart is op dit moment zo populair, dat deze eigenlijk niet mag ontbreken in de badkamer. Is zwart een heftige kleur? Wellicht, maar met een zwarte douchedeur kunt u een hele subtiele hint aanbrengen in de badkamer die bijvoorbeeld verder wit is. De profielrand in het zwart zorgt voor een contrasterende uitstraling en een stoere, robuuste look. Bekijk hieronder al onze zwarte douchedeuren.

Wanneer kiezen voor een zwarte douchedeur?

Bij het vernieuwen of inrichten van de badkamer moet u zichzelf altijd afvragen wat voor een soort douche u wilt hebben. Er zijn namelijk erg veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een douchecabine, inloopdouche of een nisdeur. Bij deze laatste optie wordt de douchedeur tussen twee muren in geplaatst en is dit ook de enige glasplaat van de douche. De andere wanden zijn vaak gewoon betegeld, of afgewerkt met een ander materiaal. Dus wanneer u een soortgelijke opstelling wenst en uw douchedeur net een andere kleur dan de rest wil geven, kies dan vooral voor een van onze zwarte douchedeuren. Erg elegant en stijlvol wat ons betreft!

Onze andere populaire zwarte producten

Een zwarte douchedeur is een uitkomst, maar niet elke badkamer is geschikt voor een inloopdouche, of een nis douchedeur. Wilt u bijvoorbeeld wel een zwarte touch in uw badkamer maar heeft u liever een complete cabine? Bekijk dan eens onze stijlvolle zwarte douchecabines. Liever zelf een douche in elkaar zetten, of simpelweg alleen de douchebak vervangen? Dan hebben wij diverse soorten zwarte douchebakken in ons assortiment. Deze zijn beschikbaar in hoogglans zwart, maar ook in een robuuste leisteenlook.

Naast douchebakken, douchedeuren en douchecabines, hebben wij ook nog allerlei andere zwarte producten. Denk hierbij aan meubelen, kranen of zelfs complete douchesets. Hiermee kunt u uw badkamer helemaal voorzien van zwarte elementen.

Omgaan met kalk in de badkamer

De kleur zwart in de badkamer en witte kalkaanslag gaan niet goed samen. U wilt natuurlijk voorkomen dat deze uitslag op uw mooie zwarte douchedeur terecht kan. Nog lang niet iedereen weet dat het mogelijk is, maar ook hier geldt dat voorkomen beter is dan genezen! Door een waterontharder te installeren, zorgt u ervoor dat de hardheid en kalk uit het water gehaald worden. Dit zorgt niet alleen voor een kalkvrije badkamer, maar ook voor een lagere energierekening. Wie wil dat nou niet?