De waterontharder is een van onze producten waar veel om te doen is. We krijgen hier dan ook veel vragen over. Niet raar, want het is een fantastisch product! De vragen die we krijgen luiden vaak als volgt:  Is een waterontharder eigenlijk wel nodig? Is een water ontharder goed of slecht voor het milieu? Is een waterontharder eigenlijk wel nuttig, of niet? Om u een antwoord te geven op deze vragen hebben we dit artikel geschreven zodat u zelf kunt beslissen of u de aanschaf van een waterontharder wel of niet moet doen.

Is een waterontharder nodig?

De meest gestelde vraag die wij krijgen: is een waterontharder wel of niet nodig? Uiteraard hoeft u geen waterontharder te plaatsen, maar wij zijn zo overtuigd van de voordelen van een waterontharder dat wij dit wel aanraden. Dankzij de waterontharder gaan verwarmingselementen in al uw huishoudelijke apparaten  bijvoorbeeld een stuk langer mee, omdat er vrijwel geen kalk meer in het water zit. Daarnaast is onthard water ook een stuk lekkerder! Wilt u weten hoe hard het water in uw woonplaats is? Dat kunt u eenvoudig opzoeken op de website van Vitens.

Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 999,00.Huidige prijs is: € 909,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 1.249,00.Huidige prijs is: € 1.099,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 1.349,00.Huidige prijs is: € 1.199,00.
Bekijk

Is een waterontharder goed of slecht?

Een waterontharder is zeker goed, en al helemaal goed voor het milieu! Kalk laat namelijk een witte aanslag achter op sanitair, dat schoongemaakt kan worden met allerlei huishoudelijke middelen. Maar deze middelen zijn meestal niet goed voor het milieu. Het goede van de waterontharder is juist dat er geen kalkaanslag meer is en er dus ook geen schadelijke schoonmaakmiddelen gebruikt hoeven te worden. De waterontharder is dus goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Lees ook ons blog: Is een waterontharder slecht voor de gezondheid?

Is een waterontharder nuttig of niet?

Zoals hier boven al te lezen valt; jazeker. De waterontharder is erg nuttig. Dit mooie product haalt niet alleen het kalk uit het water, maar zorgt ook voor minder schoonmaak, leidingen die langer mee gaan en een lagere energierekening. Elektrische apparaten gaan zonder kalkaanslag namelijk veel langer mee.

Zin of onzin?

Het is dus zeker geen onzin om een waterontharder aan te schaffen. De voordelen van dit product zijn allemaal getest en zeker waar. Overtuigd van dit product? Bekijk dan al onze waterontharders of lees ons volgende artikel over waar u een waterontharder kunt plaatsen.