Een waterontharder is geen goedkope aanschaf, daarom krijgen wij ook vaak de vraag wat de kosten van een waterontharder precies. Ondanks dat de aanschafprijs van een waterontharder niet laag is, kunt u hiermee veel geld besparen. Lees ook alle voordelen van de waterontharder.

De aanschafkosten van een waterontharder

Hieronder staan onze waterontharders met de prijzen uit onze webshop. De gemiddelde prijs van onze waterontharders ligt op €990. Alle waterontharders leveren wij gratis inclusief aansluitslangen, afvoerslang en gratis zout.

Wat kost het zout voor de waterontharder?

Wij verkopen tien zakken Regenit zout van 25 KG voor €125.incl. bezorging Dit maakt de totale kosten op €12,50 per zak. Dit zijn de beste zouttabbletten die beschikbaar zijn. Af en toe het zout bijvullen is voldoende voor een goede werking van het apparaat. Bestellingen van 5-10 zakken kan op aanvraag.

De installatie van de waterontharder

Het installeren van de waterontharder kan ook relatief veel kosten. Wanneer u dit zelf doet, kunt u veel besparen op deze kosten. U kunt echter ook kiezen voor een professionele installateur met een servicecontract, zodat het onderhoud aan de waterontharder ook geregeld is.

De totale kosten van de waterontharder

Het is lastig om een compleet antwoord te geven op wat een waterontharder nu precies kost. De aanschaf van het apparaat is de grootste kostenpost en een groter gezin zal meer water en zout verbruiken dan een klein gezin.

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.