Douchebakken 80×80 cm

Bent u op zoek naar een douchebak van 80×80? Dan kunt u bij Douchecabine.nl prima terecht! Op deze pagina vindt u een overzicht van alle douchebakken die een formaat van 80×80 centimeter hebben. Zo kunt u gelijk zien voor welke soort douchebak u kunt kiezen. De douchebakken in het formaat 80×80 centimeter hebben wij in verschillende kleuren en materialen. Wat dacht u van een mooie zwarte glanzende douchebak, of kiest u liever voor een natuurstenen douchebak van 80x80cm?

Zwarte douchebakken van 80×80 zijn hip!

Zwart is een kleur die we steeds vaker terugzien in de badkamer. Dat is ook precies de reden dat wij twee hoogglans zwarte douchebakken van 80×80 in ons assortiment hebben. Deze douchebakken zijn zowel vierkant als kwartrond te bestellen, zodat deze precies bij uw douchecabine passen. Bent u geen fan van hoogglans? Dan hebben wij ook nog een prachtige leisteenlook douchebak van 80×80 centimeter voor u. Deze douchebak heeft een antraciete kleur en past erg mooi in uw badkamer.

Douchecabines van 80×80 centimeter

Een douchecabine van 80×80 centimeter is een van onze tips voor het inrichten van een kleine badkamer. U kunt namelijk veel ruimte besparen met een kleine douchecabine, waarvan de douchebak van 80×80 uiteraard een onderdeel is. Deze cabines leveren wij niet alleen vierkant, maar ook rechthoekig, kwartrond of vijfhoekig.

Andere populaire formaten voor douchebakken

Naast douchebakken in het formaat van 80×80 cm hebben wij ook douchebakken in grotere, kleinere, of afwijkende formaten.