Ronde badkamerspiegels

Ronde badkamerspiegels zijn de laatste jaren steeds meer in trek. Zeker wanneer je een extra ronde vorm wilt toevoegen aan je badkamer, is een ronde spiegel zeker aan te raden. Uiteraard kun je een badmeubel ook combineren met een rechthoekige spiegel in het zelfde formaat, maar dit staat gelijk weer zo strak. Bekijk hieronder al onze ronde badkamerspiegels.

Ronde badkamerspiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met licht is namelijk erg fijn, aangezien licht meerdere functies kan hebben in de badkamer. Een ronde badkamerspiegel met verlichting aan de achterkant kan zorgen voor extra sfeer, dankzij de mooie gloed.

Daarnaast is het licht aan de voorkant van de spiegel vaak functioneel en soms ook in kleur aan te passen. Uiteraard kun je eenvoudig de verlichting aan- en uitschakelen via de spiegel.

Ronde badkamerspiegel met verwarming

Wij raden tegenwoordig altijd aan om een badkamerspiegel met verwarming te kopen. De reden hiervoor is simpel. Met een verwarmde spiegel, voorkom je dat de spiegel beslaat en de spiegel blijft ook droog. Je hoeft de spiegel dus niet te drogen met een handdoek (strepen), of de föhn.

Wij adviseren om de badkamerspiegel aan de sluiten op de lichtschakelaar, zodat de verwarming automatisch aan gaat wanneer je de verlichting in de badkamer inschakelt.

Ronde badkamerspiegel met verlichting én verwarming

Ben je op zoek naar de crème de la crème van de ronde badkamerspiegels met verlichting en verwarming? Dan begrijpen wij dat natuurlijk helemaal!

Wat ons betreft is een ronde badkamerspiegel met verlichting en verwarming de heilige graal in de badkamer. Wij verkopen één ronde badkamerspiegel waarbij de verwarming al is geïntegreerd.

Bij de andere ronde badkamerspiegels kun je de spiegelverwarming bijbestellen en eenvoudig monteren aan de achterkant.

Diverse formaten ronde badkamerspiegels

Onze ronde badkamerspiegels zijn in diverse formaten te bestellen. Denk hierbij aan 60 cm, 65 cm, 80 cm of 100 cm.

Hieronder staat een handig overzicht van de spiegels en in welke formaten deze leverbaar zijn.