Bekijk onze douchedeuren van 80 cm

Een douchedeur van 80 cm is net als het formaat van 90 cm een populair product. Omdat de vraag naar deze veelvoorkomende maat zo groot is, hebben wij al onze douchedeuren van 80 cm op deze pagina gezet, zodat u eenvoudig onze exemplaren kunt bekijken. We breiden ons assortiment regelmatig uit, hieronder staan al onze douchedeuren in dit formaat.

Waarom een douchedeur van 80 cm breed?

80 centimeter is een populaire maat binnen de badkamer. Daarom hebben wij ook diverse douchecabines van 80×80 cm in ons assortiment, maar ook voor douchebakken van 80×80 cm kunt u bij ons terecht. De douchedeuren van 80 cm breed  worden vaak geplaatst tussen twee muren. Dit is een goede oplossing wanneer u geen douchecabine wilt, of vanwege de plaatsing van uw sanitair of wateraansluitingen. U kunt de douchedeur ook gebruiken als nisdeur van uw douche.

Welke douchedeur moet ik kiezen?

De juiste douchedeur kiezen kan lastig zijn. De laatste trends, kleuren, materialen, hoogte, breedte, lengte etc! Er is veel om over na te denken. Gelukkig helpen wij u graag een handje bij het uitzoeken van de juiste douchedeur. Het formaat van de douchedeur is het belangrijkste. U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u opzoek bent naar een douchedeur van 80 centimeter. Wij helpen u daarnaast ook al met de laatste trends, omdat de douchedeuren in ons assortiment hier allemaal op uitgekozen zijn. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen kleuren en tussen het type deur. Heeft u liever een enkele douchedeur van 80 cm? Of liever twee openslaande deuren van 40 cm. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een douchedeur met vouwdeuren te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Liever een ander formaat douchedeur?

De plaatsing van een 80 cm douchedeur

Omdat 80 centimeter een populaire maat is voor een douchedeur, zijn er ook veel mogelijkheden om de deur te plaatsen. Veel van onze douchedeuren zijn namelijk te bestellen met meerdere keuzeopties. Zo kunt u er voor kiezen om het scharnier links of rechts te plaatsen. Dit is belangrijk, omdat de kant waar naar de deur open gaat voor problemen kan zorgen wanneer u bijvoorbeeld een kleine badkamer heeft. Daarnaast kunnen de meeste scharnieren enkel naar binnen of buiten draaien. Denk hier dus goed over na, maar we hebben natuurlijk ook douchedeuren van 80 centimeter (2x 40cm) die beide kanten kunnen opdraaien, wel zo handig! Ook geven wij per douchedeur aan hoe deze geplaatst kan worden. Denk hierbij aan plaatsing binnen een douchecabine, nis, of direct aan de muur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestellen, leveren en installatie

Het bestellen van de juiste 80 cm douchedeur breed kan eenvoudig via onze webshop. Wij leveren deze altijd gratis bij u thuis,wel zo makkelijk! Het installeren van de douchedeur kunt u eenvoudig zelf doen aan de hand van de handleiding die wij er bij leveren. Uiteraard kunt u dit ook aan een vakman overlaten, iedereen kan met onze producten overweg. Heeft u nog vragen over de plaatsing van uw douchedeur? Neem gerust contact met ons op!