Douchedeuren 70 cm

Een douchedeur van 70 cm is een niet veel voorkomend product. De kleinste douchecabines zijn meestal 80×80 cm en 70 centimeter is een maatvoering die simpelweg niet zo vaak voorkomt in de badkamer. Maar heeft u toch een douchedeur van 70 cm nodig? Dan hebben wij wel vier mooie deuren voor u in het assortiment. Wij proberen namelijk voor elke badkamer altijd een passende oplossing te vinden. Bekijk hieronder onze douchedeuren met een breedte van 70 cm.

70 cm brede douchedeur toepassingen

Deze douchedeuren van 70 centimeter breed worden vaak gebruik in combinatie met een muur. Je krijgt een zogeheten nisdeur voor de douche met deze deuren. De plaatsing kan bijvoorbeeld tussen twee uitstekende muren, of tegen een vaste muur als een hoekopstelling niet mogelijk is en een douchecabine niet gewenst is. Het voordeel van douchen in een open ruimte met een nisdeur is het gevoel van vrijheid. Een douchecabine van 80×80 cm kan bijvoorbeeld een beetje krap aanvoelen, maar dat gevoel heeft u hierbij veel minder. Zoekt u een andere manier van meer vrijheid tijdens het douchen? Bekijk dan ook eens onze inloopdouches, die werken zonder douchedeur.

Ons assortiment douchedeuren

Wellicht is het u al opgevallen, maar sommige douchedeuren van 70 cm zijn ook groter te bestellen. Als u deze douchedeur bekijkt, dan ziet u dat deze niet alleen in 70 cm verkrijgbaar is, maar ook als 100 cm douchedeur. Door te werken met veel tussenmaten, proberen wij de juiste douchedeur voor elke badkamer aan te bieden. We bieden op dit moment geen douchedeuren van 70 cm aan met twee deurtjes. Hiervoor is de ruimte simpelweg te klein. Bij onze douchedeuren van 80 cm hebben wij wel een aantal exemplaren met dubbele deuren in het assortiment.

Liever een ander formaat douchedeur?

70 cm douchedeur met gedeeltelijk matglas

Zoekt u een douchedeur van 70 cm breed met iets meer privacy? Bekijk dan onze douchedeur met gedeeltelijk matglas. Deze mooie nisdeur kost slechts €320 en wordt gratis thuisbezorgd. Het mooie aan deze nisdeur is dat deze rond het midden van het lichaam mat glas heeft. Zo krijgt u net wat meer privacy met deze douchedeur. Overigens is het mogelijk om deze Wiesbaden 70 cm douchedeur met het scharnier links of rechts te bestellen. De deur draait dan gewoon open naar welke kant uw voorkeur heeft. Daarnaast kan het scharnier naar binnen of naar buiten draaien. Beide kanten is met deze douchedeur niet mogelijk.

Plaatsing van de douchedeur

De meeste douchedeuren van 70 centimeter zijn op meerdere manieren te plaatsen. U kunt deze deuren bijvoorbeeld monteren op een douchebak, maar ook direct in een nis. Hierbij is de plaatsing direct op de vloer. De sluiting van de douchedeur varieert, soms heeft een douchedeur geen sluiting en soms is dit met een magneet. Heeft u een afwijkend formaat rond de 70 centimeter? Dan heeft u geluk! De meeste van onze 70 cm douchedeuren zijn namelijk te verstellen, waardoor een paar centimeter meer of minder ook goed mogelijk is. Een andere mogelijkheid is nog het verkleinen van de nis, of bijvoorbeeld het aanbrengen van een iets grotere kit rand.