Heeft u een ruime badkamer? Dan zijn onze douchedeuren 120 cm breed zeker de moeite waard om te bekijken. De douchedeuren in ons assortiment zijn veelzijdig en gemaakt volgens de laatste trends van 2020. Of u nu opzoek bent naar een draaideur, een douche nisdeur of een vouwdeur, wij hebben de juiste douchedeur van 120 centimeter voor u. En ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Verschillende soorten douchedeuren 120 cm breed

Zoals u hierboven kunt zien; we hebben verschillende soorten douchedeuren van 120 centimeter breed. Is er ruimte voor een grote douche, maar weinig draairuimte voor de deur? Dan zijn onze vouw of schuifdeuren perfect geschikt. Hiermee levert u niet in op het formaat, maar beperkt u wel de ruimte die nodig is om de douchedeur te openen. Een eenvoudige en praktische oplossing! Kiest u liever wel voor een deur die kan draaien, bedenk dan goed aan welke kant u de scharnieren wilt hebben. Sommige douchedeuren van 120 centimeter kunnen namelijk niet twee kanten opdraaien, maar enkel naar binnen of naar buiten. Ook kunt u ook kiezen voor twee losse douchedeuren van 60 cm, die samen gecombineerd worden tot 120 cm in totaal. De laatste optie is om te kiezen voor een vast paneel en een douchedeur. Hiermee wordt de draaicirkel van de douchedeur iets verkleind en dat is vaak prettig. Onze meest populaire douchedeur met vast paneel is op dit moment dit exemplaar: Nis douchedeur mat zwart. Een prachtig exemplaar volgens de laatste trends; mooi mat zwart. Bij 120 centimeter is de douchedeur 60 cm en het paneel ook 60 cm. Liever een ander formaat?

Douchedeur met afwijkend formaat

Zoekt u een nis douchedeur die net iets groter of kleiner is dan 120 centimeter? Dan hebben wij een mooi product voor u! Een aantal van onze douchedeuren zijn namelijk voorzien van een stelmaat. Dat betekent dat er ruimte in het profiel van de douchedeur zit, waarmee deze net iets groter of kleiner gemaakt kan worden. Dit is handig, omdat u bijvoorbeeld de nis niet hoeft aan te passen. Normaliter zou dit extra tegelwerk betekenen of een lelijke dikke kit rand. Dankzij de extra ruimte in het aluminium profiel kunt u de douchedeur van 120 cm ook iets vergroten of verkleinen. In de video hieronder wordt duidelijk uitgelicht hoe dit in zijn werk gaat.

Douchedeur 120 centimeter breed: gratis bezorging en klussen maar!

Een douchedeur van 120 centimeter breed is een groot product. Heeft u een mooi exemplaar gevonden? Wij bezorgen deze gratis bij u thuis. Wel zo handig! Wij leveren al onze douchedeuren zonder extra kosten als service. De producten zijn met de bijgeleverde handleiding eenvoudig zelf te installeren. Komt u er niet helemaal uit en heeft u extra hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u uiteraard een vakman inschakelen om de douchedeur voor u te plaatsen.