Bent u op zoek naar een mooie douchedeur van 100 cm breed? Bekijk dan direct ons veelzijdige assortiment hieronder. Dit formaat douchedeuren is wat groter dan normaal en worden vaak geplaatst in een nis. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos, ook wanneer u net iets meer of minder dan 100 cm nodig heeft. Al onze 100 cm douchedeuren leveren wij helemaal gratis bij u thuis. Bekijk hieronder onze douchedeuren volgens de laatste trends.

Verschillende douchedeuren van 100 cm breed

Er zijn veel soorten opties bij douchedeuren van 100 cm breed. Zo hebben we diverse douchedeuren die in een nis passen en precies 100 centimeter zijn. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vast paneel en losse douchedeur te kopen. De draaicirkel van de douchedeur wordt dan net wat kleiner! Wilt u een douchedeur van 100 cm zonder draaicirkel? Kies dan een van onze vouwdeuren of schuifdeuren. Deze besparen een hoop ruimte en u heeft toch een douchedeur op het juiste formaat. Uiteraard hebben wij ook veel douchedeuren in ons assortiment met een groter of juist kleiner formaat. De verschillende douchedeuren vindt  u hieronder.

Liever een ander formaat douchedeur?

Een iets groter of iets kleinere douchedeur?

Bent u bezig met een nieuwe badkamer en komt een douchedeur van 100 centimeter net niet helemaal uit? Geen probleem! Diverse douchedeuren in ons assortiment zijn namelijk leverbaar met een stelmaat. Wij leveren deze in bijvoorbeeld het formaat 100-105 cm of 95-100 cm. De extra ruimte voor de douchedeur wordt gemaakt in het profiel, zodat ook een douchedeur van bijvoorbeeld 104 cm mogelijk is. Dit scheelt een hoop kluswerk. U hoeft geen strips te gebruiken en grote kitranden als opvulling blijven ook achterwege. Hieronder ziet u hoe dit stellen van de 100 cm douchedeur in zijn werk gaat.

Installeren van de douchedeur

Onze douchedeuren zijn vrij eenvoudig zelf te installeren. We leveren een duidelijke handleiding bij de douchedeur van 100 cm waarmee u zelf aan de slag kunt. Komt u er niet helemaal uit? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk direct een vakman inschakelen die uw douchedeur installeert. Heeft u een 100 cm douchedeur gekocht met een stelmaat? Ook deze is door u zelf eenvoudig op het juiste formaat te stellen.

Altijd gratis levering bij onze 100 cm douchedeuren

Heeft u een mooie douchedeur van 100 centimeter gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen en afrekenen via overboeking, iDeal, creditcard of legio andere betaalmethoden. Na betaling gaan wij direct voor u aan de slag. De meeste douchedeuren worden altijd binnen enkele dagen geleverd, helemaal gratis! Wij vinden namelijk dat de bezorgkosten geen reden mogen zijn om een douchedeur in de winkel zelf te gaan halen. Ook rekenen badkamerwinkels hier vaak een fikse vergoeding voor. Bij ons is de aflevering helemaal gratis! Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,3 en dat is een cijfer waar we erg blij mee zijn. Voor de aanschaf van een douchedeur van 100 cm breed bent u bij ons aan het juiste adres!