Douchebakken 140×90 cm

Bent u op zoek naar een grote douchebak van 140×90 centimeter? Dan bent u bij Douchecabine.nl aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk het overzicht van al onze rechthoekige douchebakken. Uiteraard kan deze ook als 90×140 centimeter gebruikt worden. De douchebakken in deze formaten zijn leverbaar in verschillende afwerkingen, zoals glanzend zwart, leisteenlook of wit.

Montage van een 140×90 douchebak

Wij hebben op dit moment veel 140×90 douchebakken in ons assortiment, omdat dit een populair formaat douchebak is. Veel van onze douchebakken zijn overigens ook in kleinere of grotere formaten beschikbaar. Het maakt overigens niets uit of u de douchebak 90×140 wilt of 140×90, omdat deze simpelweg om te draaien is. Qua montagemogelijkheden zijn er vaak diverse opties. Zo kunt u de douchebak in de vloer monteren, zodat er geen groot hoogteverschil ontstaat. Wilt u de douchebak monteren op de vloer, dat is ook gewoon mogelijk. Bij opbouwmontage wordt de douchebak op 13,5cm hoogte geplaatst. Hiervoor bestelt u eenvoudig de montageset mee.

Andere populaire formaten voor douchebakken

Naast douchebakken in het formaat van 140×90 cm hebben wij ook douchebakken in grotere, kleinere, of afwijkende formaten.