Disclaimer:

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze Internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Douchecabine.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie dan wel voor actie die u wel of niet
neemt op basis van deze informatie.
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo’s etc.) zijn eigendom van Douchecabine.nl of van de respectievelijk genoemde eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Douchecabine.nl worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Douchecabine.nl heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Douchecabine.nl links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Douchecabine.nl van het materiaal op die websites.

Copyright Douchecabine.nl & Tr@de-partners.nl 2005 – 2012. Alle rechten voorbehouden